Privatumo Politika 2021-02-01T10:07:42+02:00

PRIVATUMO POLITIKA

  1. Kas yra slapukai?

Slapukai yra maži tekstiniai failai, saugomi Jūsų įrenginio (pvz., kompiuterio, mobiliojo telefono, planšetės) naršyklėje, kai Jūs naršote interneto svetainėse. Kitos technologijos, įskaitant duomenis, kuriuos išsaugome Jūsų interneto naršyklėje ar įrenginyje, su Jūsų įrenginiu susijusius identifikatorius bei kitą programinę įrangą, naudojamos panašiais tikslais. Slapukai plačiai naudojami, kad svetainės veiktų arba veiktų geriau ir veiksmingiau. Šioje politikoje visos minėtos technologijos vadinamos „slapukais“.

  1. Kodėl jūs naudojate slapukus?

Mes naudojame slapukus:

    • pagreitinti svetainės veikimą;
    • nuolat tobulinti svetainę, kad jį būtų jums dar patrauklesnė;
    • analizuoti kaip vartotojai naudojasi mūsų svetaine;
    • atsiminti Jūsų pasirinktą svetainės kalbą.
  1. Kokių tipų slapukus naudojate?
    • Analitiniai slapukai

Analitiniai slapukai renka informaciją apie svetainės naudojimą ir padeda tobulinti svetainės veikimą. Pavyzdžiui, analitiniai slapukai gali parodyti, kuriuose puslapiuose lankomasi dažniausiai, padėti registruoti svetainėje vykstančius nesklandumus ir parodyti, ar svetainėje rodoma reklama yra veiksminga. Analitiniai slapukai nerenka asmeninės vartotojų informacijos ir visa šių slapukų surinkta informacija yra apibendrinta ir anonimiška.

    • Reklaminiai slapukai

Reklaminiai slapukai naudojami tam, kad jums būtų rodoma įdomesnė ir jūsų interesus labiau atitinkanti reklama, arba tam, kad tos pačios reklamos parodymų svetainėje skaičius būtų ribojamas. Šios rūšies slapukai taip pat naudojami reklamos kampanijos veiksmingumui matuoti. Šie slapukai gali būti naudojami siekiant įsiminti, į ką žiūrėjote, apsilankę svetainėje.

  1. Kokius slapukus jūs naudojate?

Mes naudojame šiuos slapukus:

SLAPUKO KATEGORIJA SLAPUKO PAVADINIMAS SLAPUKO GALIOJIMO LAIKAS SLAPUKO TIKSLAS
Analitiniai slapukai _ga 2 metai Slapukai padeda rinkti informaciją apie tai, kaip mūsų lankytojai naudojasi interneto svetainė. Slapukai renka tokią informaciją kaip: svetainės lankytojų skaičius, svetainę iš kurios atvyko lankytojai, ir svetainėje aplankyti puslapiai.
Analitiniai slapukai _gid 1 diena Slapukai padeda rinkti informaciją apie tai, kaip mūsų lankytojai naudojasi interneto svetainė. Slapukai renka tokią informaciją kaip: svetainės lankytojų skaičius, svetainę iš kurios atvyko lankytojai, ir svetainėje aplankyti puslapiai.
Analitiniai slapukai _gat_gtag_UA-xxx-1 1 minutė Slapukai padeda rinkti informaciją apie tai, kaip mūsų lankytojai naudojasi interneto svetainė. Slapukai renka tokią informaciją kaip: svetainės lankytojų skaičius, svetainę iš kurios atvyko lankytojai, ir svetainėje aplankyti puslapiai.
Funkciniai slapukai catAccCookies 1 mėnuo Slapukas skirtas užfiksuoti ar davėte sutikimą parsiųsti mūsų naudojamus slapukus į Jūsų įrenginį.
  1. Kaip galiu valdyti slapukus?

Galite kontroliuoti slapukų naudojimą, pakeitę naršyklės nustatymus. Dėl daugiau informacijos prašome patikrinti naudojamos naršyklės kūrėjo interneto puslapį.

Atkreipkite dėmesį, kad trindami slapukus arba išjungdami slapukų naudojimą ateityje, galite nepasiekti tam tikrų mūsų svetainės dalių ar funkcijų. Jei pakeisite slapukų nustatymus, tai paveiks ir kitas jūsų lankomas svetaines.

SLAPUKŲ POLITIKA

  1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikoje 13 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

  1. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

Mes esame: UAB „Infes“;

Mūsų įmonės kodas yra: 302947360;

Mūsų adresas: Žirmūnų g. 27, Vilnius;

El. pašto adresas: info@infes.lt ;

Tel. Nr.: +370 5 231 32 09.

  1. Kodėl renkate informaciją apie mane?

Mes teikiame viešą prieigą prie interneto svetainės infes.lt (toliau – „Svetainė“), ją palaikome, tobuliname ir užtikriname jos saugą. Dėl šių priežasčių mes naudojame slapukus. Daugiau informacijos apie mūsų interneto puslapyje naudojamus slapukus galite rasti slapukų politikoje.

Jei pateiksite mums paklausimą, skundą ar prašymą vienu iš. Svetainėje nurodyti el. pašto adresų, paštu, mes Jūsų duomenis saugosime kaip tai nurodyta privatumo politikoje paklausimus, prašymus, skundus pateikiantiems asmenims.

  1. Kokią informaciją renkate, naudojate ir saugojate apie mane?

Jums naršant mūsų Svetainėje renkame tik iš joje veikiančių slapukų gaunamus anoniminius duomenis apie Jūsų naršymo mūsų Svetainėje tendencijas, demografinius duomenis.

  1. Ar naudojate slapukus?

Taip. Mes naudojame slapukus, kaip nurodyta Slapukų politikoje.

  1. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes Jūs sutikote, kad būtų įjungti slapukai (GDPR 6 str. 1 d. a p.).

  1. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

Jautri informacija apie Jus nėra renkama.

  1. Ar vykdote automatinį sprendimų priėmimą ar profiliavimą pagal informaciją apie mane?

Automatinis sprendimų priėmimas nėra vykdomas, jūs nesate profiliuojamas.

  1. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

Informacija apie jus galime dalintis su mūsų paslaugų teikėjais, teikiančias IT, Svetainės funkcionalumo palaikymo paslaugų teikėjais, ta apimtimi, kuri būtina užtikrinant tinkamą interneto puslapio veikimą.

  1. Ar dalinatės mano informacija su subjektais, esančiais už Europos ekonominės erdvės (Europos ekonominę erdvę sudaro visos ES valstybės narės bei Norvegija, Islandija, Lichtenšteinas) ribų?

Mes Jūsų informacija su subjektais esančiais už Europos ekonominės erdvės ribų nesidaliname.

  1. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

Informaciją susijusią su slapukais saugome kaip tai nurodyta slapukų politikoje.

  1. Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų bendrovėje?

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus, kaip tai nurodyta 13 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys.

    • Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;
    • Pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;
    • Pateikti prašymą ištrinti neteisėtai turimą informaciją apie Jus;
    • Pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;
    • Ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų įmonėje, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtų interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;
    • Pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;
    • Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos lrv.lt);
    • Bet kuriuo metu atšaukti duotą sutikimą dėl slapukų parsiuntimo į Jūsų įrenginį. Tai galite padaryti nesikreipdami į mus, o pakeisdami Jūsų naudojamos naršyklės nustatymus.
  1. Kaip galite man padėti?

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jei Jums reikalinga pagalba, prašome kreiptis el. paštu info@infes.lt .

PRIVATUMO POLITIKA ASMENIMS SIUNČIANTIEMS PAKLAUSIMUS, PRAŠYMUS, SKUNDUS

  1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikoje 13 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

  1. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

Mes esame: UAB „Infes“;

Mūsų įmonės kodas yra: 302947360;

Mūsų adresas: Žirmūnų g. 27, Vilnius;

El. pašto adresas: info@infes.lt ;

Tel. Nr.: +370 5 231 32 09.

  1. Kodėl renkate informaciją apie mane?

Mes tvarkome gautas užklausas, prašymus ir skundus, taip pat, rengiame atsakymus į juos. Dėl šios priežasties mes turime rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus.

  1. Kokią informaciją renkate, naudojate ir saugojate apie mane?
    • Kontaktinius duomenis, kuriais pateikėte užklausą, prašymą ar skundą;
    • užklausos, prašymo ar skundo tema;
    • užklausos, prašymo ar skundo data;
    • užklausos, prašymo ar skundo turinys;
    • prie užklausos, prašymo ar skundo pridėti failai;
    • Jūsų vardas ir pavardė;
    • atsakymas į Jūsų paklausimą;
    • kita informacija, kurią pateikėte pats.
  1. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

Pateikdami paklausimą mūsų svetainėje nurodytais kontaktiniais el. pašto adresais ar paštu turėtumėte mums nurodyti savo vardą, pavardę, el. pašto adresą ar kitą kontaktinį duomenį, paklausimo temą bei turinį bei paklausimui aktualią informaciją. Pateikus paklausimą, gali būti prašoma pateikti papildomos informacijos apie Jus, kad galėtume tinkamai atsakyti į Jūsų paklausimą.

  1. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

Mes renkame ir saugome informaciją apie Jus teisėtai, nes mes turime vykdyti teisinę prievolę saugoti paklausimus, prašymus, skundus (GDPR 6 str. 1 d. c p.).

  1. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

Jautri informacija apie Jus nėra renkama ir prašome mums tokios informacijos neteikti. Jei tokią informaciją mums pateiksite, laikysime, kad davėte sutikimą tokiems Jūsų asmens duomenims tvarkyti (GDPR 9 str. 2 d. a p.).

  1. Ar vykdote automatinį sprendimų priėmimą ar profiliavimą pagal informaciją apie mane?

Automatinis sprendimų priėmimas nėra vykdomas, Jūs nesate profiliuojamas.

  1. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

Informacija apie Jus gali būti perduota:

    • teisines paslaugas teikiančioms bendrovėms, advokatų kontoroms;
    • duomenų saugyklų ir panašias paslaugas teikiančioms bendrovėms;
    • informacija perduodama el. pašto paslaugų teikėjui jeigu paklausimas, prašymas ar skundas siunčiamas el. paštu;
    • draudimo bendrovėms (draudikams), kiek tai susiję su draudiminiais įvykiais;
    • auditus ar patikrinimus atliekantiems privatiems subjektams ir/ar valstybės ar savivaldybių institucijoms, prisiimantiems įsipareigojimus duomenų apsaugos srityje dėl duomenų neatskleidimo.
  1. Ar dalinatės mano informacija su subjektais, esančiais už Europos ekonominės erdvės (Europos ekonominę erdvę sudaro visos ES valstybės narės bei Norvegija, Islandija, Lichtenšteinas) ribų?

Jūsų duomenimis, su subjektais esančiais už Europos ekonominės erdvės ribų, nesidaliname.

  1. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

Jūsų informacija bus saugoma vadovaujantis Lietuvos Respublikos Vyriausiojo Archyvaro patvirtinta Bendrųjų dokumentų saugojimo terminų rodykle arba atitinkamiems teisiniams santykiams taikytinu ieškinio senaties terminu.

  1. Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų bendrovėje?

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus, kaip tai nurodyta 13 skyriuje. Atkreipiame dėmesį, kad šioms teisėms gali būti taikomos įstatymų numatytos išimtys bei ribojimai.

    • Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;
    • Pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;
    • Pateikti prašymą ištrinti neteisėtai turimą informaciją apie Jus;
    • Pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;
    • Ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų įmonėje, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtų interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;
    • Pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;
    • Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos lrv.lt);
    • Bet kuriuo metu atšaukti duotą sutikimą kai davėte sutikimą dėl Jūsų asmens duomenų tvarkymo.
  1. Kaip galite man padėti?

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jei Jums reikalinga pagalba, prašome kreiptis el. paštu info@infes.lt .

KANDIDATŲ Į DARBUOTOJUS PRIVATUMO POLITIKA

  1. Kaip turėčiau skaityti šį pranešimą?

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikoje 14 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

  1. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

Mes esame: UAB „Infes“;

Mūsų įmonės kodas yra: 302947360;

Mūsų adresas: Žirmūnų g. 27, Vilnius;

El. pašto adresas: info@infes.lt ;

Tel. Nr.: +370 5 231 32 09.

  1. Kodėl renkate informaciją apie mane?

Jūs atsiuntėte mums savo CV siekdamas su mumis sudaryti darbo sutartį. Siekdami įvertinti Jūsų tinkamumą į kandidatuojamą poziciją mes turime rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus.

Atkreipiame dėmesį, kad galime paprašyti Jūsų sutikimo saugoti Jūsų gyvenimo aprašymą ir kitą atrankos metu pateiktą informaciją apie Jus, kad ateityje atsiradus laisvai darbo pozicijai, galėtumėme pasiūlyti Jums kandidatuoti į šią poziciją.

Taipogi, atrankos metu galime pasiūlyti Jums sudaryti su mumis ketinimų protokolą, kuriuo vadovaujantis Jus įdarbintumėme mums laimėjus šiame protokole nurodytą viešąjį pirkimą, o taip pat, duomenis apie Jūsų kvalifikaciją pateiktumėme perkančiajai organizacijai/perkančiajam subjektui.

  1. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

Kandidatų atrankai mes renkame šią informaciją apie Jus:

    • identifikaciniai duomenys;
    • kontaktiniai duomenys;
    • duomenis apie Jūsų darbo patirtį;
    • duomenis apie savo kvalifikaciją;
    • kitą informaciją, kuri Jūsų nuomone, gali būti Jums naudinga atrankos procese.
  1. Kokią informaciją turiu Jums pateikti ir kodėl?

Norėdami dalyvauti darbuotojų atrankoje turite mums pateikti savo gyvenimo aprašymą, kuriame būtų nurodyti Jūsų vardas, pavardė, kontaktiniai duomenys, Jūsų darbo patirtis bei kvalifikacija. Papildomai galite pateikti bet kokią kitą informaciją, kuri, Jūsų nuomone, Jums padėtų atrankos procese.

  1. Kurią informaciją apie mane renkate iš kitų šaltinių?

Informacija apie Jus galime gauti iš darbo paieškos portalų, kuriuose patalpinote savo gyvenimo aprašymus arba kurių pagalba persiunčiate savo gyvenimo aprašymą mums. Taip pat, iš darbuotojų atrankos bendrovių, kurioms esate pateikęs/-usi savo gyvenimo aprašymą

  1. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes:

    • informacija apie Jus yra reikalinga galimam darbo sutarties sudarymui (GDPR 6 str. 1 d. b p.);
    • Jūs davėte sutikimą saugoti Jūsų gyvenimo aprašymą bei kitą atrankoje pateiktą informaciją apie Jus, kad galėtumėme ateityje siūlyti kandidatuoti į atsilaisvinusias darbo pozicijas (GDPR 6 str. 1 d. a p.).
  1. Ar priimate automatinius sprendimus? Ar mane profiliuojate?

Jūs nesate profiliuojamas, automatiniai sprendimai nėra priimami.

  1. Ar renkate jautrią informaciją apie mane?

Jautri informacija apie Jus atrankos procese nėra renkama. Jei pateiksite mums jautrią informaciją, t. y. Jūsų rasinę ar etninę kilmę, politines pažiūras, religinius ar filosofinius įsitikinimus, profesinių sąjungų narystę, sveikatą, seksualinę orientaciją, taip pat genetinius ir biometrinius duomenis, laikysime, kad davėte tam sutikimą (GDPR 9 str. 2 d. a p.).

  1. Ar kam nors perduodate informaciją apie mane?

Informacija apie Jus gali būti perduodama:

    • mūsų paslaugų teikėjams – personalo atrankos, informacines, duomenų saugyklų ir panašias paslaugas teikiančioms įmonėms ar įstaigoms, prisiimančioms teisės aktų asmens duomenų apsaugos srityje numatytus įsipareigojimus dėl konfidencialumo ir saugumo;
    • perkančiosioms organizacijoms/perkantiesiems subjektams, jei atrankos metu su Jumis būtų sudarytas ketinimų protokolas.
  1. Ar dalinatės mano informacija su subjektais, esančiais už Europos ekonominės erdvės (Europos ekonominę erdvę sudaro visos ES valstybės narės bei Norvegija, Islandija, Lichtenšteinas) ribų?

Jūsų duomenimis, su subjektais esančiais už Europos ekonominės erdvės ribų, nesidaliname.

  1. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

Informaciją apie Jus saugosime iki tol, kol baigsis atrankos į darbo poziciją pabaigos.

Jei duosite sutikimą saugoti informaciją apie Jus, kad galėtumėme Jus informuoti apie laisvas darbo pozicijas mūsų bendrovėje, informaciją apie Jus saugosime iki sutikimo atšaukimo, bet ne ilgiau nei 3 metus, nebent šiuo laikotarpiu duosite sutikimą saugoti Jūsų gyvenimo aprašymą ilgesnį laikotarpį.

  1. Kokios mano teisės?

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus, kaip tai nurodyta 14 skyriuje. Atkreipiame dėmesį, kad šioms teisėms gali būti taikomos įstatymų numatytos išimtys bei ribojimai.

    • Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;
    • Pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;
    • Pateikti prašymą ištrinti neteisėtai turimą informaciją apie Jus;
    • Pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;
    • Ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų įmonėje, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtų interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;
    • Pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;
    • Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos lrv.lt);
    • Bet kuriuo metu atšaukti duotą sutikimą kai davėte sutikimą dėl Jūsų asmens duomenų tvarkymo.
  1. Kaip galite man padėti?

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jei Jums reikalinga pagalba, prašome kreiptis el. paštu info@infes.lt .

VAIZDO STEBĖJIMO PRIVATUMO POLITIKA

  1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikoje 13 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

  1. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

Mes esame: UAB „Infes“;

Mūsų įmonės kodas yra: 302947360;

Mūsų adresas: Žirmūnų g. 27, Vilnius;

El. pašto adresas: info@infes.lt;

Tel. Nr.: +370 5 231 32 09.

  1. Kodėl renkate informaciją apie mane?

Mes siekiame užtikrinti savo turto apsaugą. Dėl šios priežasties mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus.

  1. Kokią informaciją renkate, naudojate ir saugojate apie mane?

Kai patenkate į vaizdo stebėjimo lauką, mes renkame Jūsų atvaizdo duomenis.

  1. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

Šiuo tikslu Jūs neturite pateikti mums jokios informacijos.

  1. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes mes turime teisėtą interesą užtikrinti savo turto apsaugą (GDPR 6 str. 1 d. f p.).

  1. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

Jautrios informacijos apie Jus nerenkame.

  1. Ar vykdote automatinį sprendimų priėmimą ar profiliavimą pagal informaciją apie mane?

Automatinis sprendimų priėmimas nėra vykdomas, Jūs nesate profiliuojamas.

  1. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

Informacija apie Jus gali būti perduodama:

    • IT, duomenų saugyklų bei saugos paslaugas mums teikiančioms bendrovėms, prisiimančioms įsipareigojimus duomenų apsaugos srityje dėl duomenų neatskleidimo;
    • teisėsaugos institucijoms, kiek tai reikalinga teisės aktų pareigų vykdymui bei teisėtų interesų gynybai;
    • teisines paslaugas teikiančioms bendrovėms, advokatų kontoroms, kiek tai susiję su teisėtų interesų gynyba;
    • draudimo bendrovėms (draudikams), kiek tai susiję su draudiminiais įvykiais.
  1. Ar dalinatės mano informacija su subjektais, esančiais už EEE (Europos ekonominę erdvę sudaro visos ES valstybės narės bei Norvegija, Islandija ir Lichtenšteinas) ribų?

Nesidaliname.

  1. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

Nufilmuotą vaizdo medžiagą saugome keturiolika kalendorinių dienų.

  1. Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų bendrovėje?

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus, kaip tai nurodyta 13 skyriuje. Atkreipiame dėmesį, kad šioms teisėms gali būti taikomos įstatymų numatytos išimtys bei ribojimai.                                                                             

    • Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;
    • Pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;
    • Pateikti prašymą ištrinti neteisėtai turimą informaciją apie Jus;
    • Pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;
    • Ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų įmonėje, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtų interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;
    • Pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;
    • Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos lrv.lt).
  1. Kaip galite man padėti?

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jei Jums reikalinga pagalba, prašome kreiptis el. paštu info@infes.lt .